SALUTACIONS DEL PRESIDENT

Us vull donar la meva més cordial benvinguda a la nostra nova web, més renovada i actualitzada, que voldríem servís per mantenir una relació més estreta amb la UIER, la patronal del Ripollès.

El nostre principal repte és representar els interessos de les empreses de la comarca i, a la vegada, ser una institució útil als nostres associats -gremis i empreses- facilitant-los els serveis que millor puguin recolzar la seva activitat.

Aquesta voluntat ens esperona a anar millorant la nostra presència a la xarxa com un element que ens uneix des de la distància física. Us agrairem ens feu arribar qualsevol suggeriment que pugui facilitar, encara més, una relació ben profitosa. Per això, us convido a demanar-nos millores, tant d’aquesta eina com de qualsevol altra que contribueixi a una millor comunicació entre tots plegats.

Si heu entrat al nostre web i no en sou associat, ni tan sols empresari, segurament és perquè hi teniu algun tipus d’interès o en voleu saber més. Benvinguts a aquest espai de la UIER, que podeu considerar ben vostre des d’ara mateix.

Espero que la vostra visita us ajudi a conèixer millor la funció de la nostra patronal, a informar-vos de les activitats que portem a terme i, al capdavall, a entendre el paper que l’empresariat ripollès té com a element creador de riquesa i de cohesió social.

Amb una cordial salutació,

EUDALD CASTELLS

Share This: