FORMACIÓ PRIVADA

La Unió Intersectorial d' empreses del Ripollès (UIER) us ofereix l’elaboració del pla formatiu de la vostra empresa així com l’adaptació dels nostres cursos a les vostres necessitats essent tots els cursos modulars, podent així reduir o ampliar els continguts segons les necessitats de la vostra empresa.

T’oferim una amplia varietat de cursos impartits per formadors especialitzats que engloben diferents àmbits de coneixement: Idiomes ,vendes, Empresa, Tecnologies de la Informació i Comunicació, Sanitaris, Tècnics, etc..

Totes aquelles empreses que tinguin treballadors assalariats que cotitzin per Formació professional disposaran d’un crèdit formatiu de caràcter anual per realitzar formació adreçada a aquests treballadors.

La Unió Intersectorial d' empreses del Ripollès (UIER), com a entitat organitzadora, podrà informar a l’empresa sobre el crèdit formatiu disponible prèvia sol·licitud  mitjançant l’autorització signada del contracte d’adhesió.

Fundació Tripartita és l’organisme de gestió responsable d’autoritzar les bonificacions de les empreses.

fundacion-tripartita-logo

Les empreses beneficiàries podran deduir-se les despeses de la formació realitzada, total o parcialment.  Intersectorial de Serveis Empresarials, SL, com a entitat organitzadora de formació, està autoritzada per Fundació Tripartita per realitzar els tràmits necessaris per a que la seva empresa es pugui bonificar els cursos que  s’imparteixin des de la mateixa.

Per rebre més informació posa’t en contacte amb nosaltres sense cap compromís mitjançant el correu rformació@uier.org

Share This: