OFERTES DE TREBALL

L’àrea d’ocupació, amb una llarga experiència en la intermediació laboral, és l’àrea orientada a donar suport a les empreses en el moment d´incorporar professionals. És per això que, per oferir un servei òptim a les empreses, aquesta àrea esta formada per diferents serveis orientats tant a les empreses com les persones.

 

Borsa de treball

A la nostra borsa de treball intentem publicar totes o la major part de les ofertes de treball de la comarca del Ripollès i comarques veïnes com pot ser Garrotxa i Osona. Aquesta borsa de treball la trobem publicada a la cartellera de les nostres instal·lacions, a la premsa i en aquesta mateixa web.

La borsa de treball té més de 15 anys d´història i s’ha convertit en un referent per a totes aquelles persones que busquen feina o volen millorar la seva situació laboral. Les empreses de la comarca i fora d´ella coneixen, des de fa temps, aquest servei i confien en la seva efectivitat

 

Club de la feina

El club de la feina és aquell espai equipat amb recursos materials i humans orientat a ajudar a aquelles persones descocupades que estan en procés de recerca de feina o aquelles persones que volen fer un canvi.

És un espai dotat de: ordinadors per tal que les persones puguin realitzar el seu currículum, carta de presentació, ect, ordinadors connectats a internet on les persones poden buscar feina utilitzan TIC, premsa per poder consultar les ofertes de treball i, finalment la borsa de treball formada per totes les ofertes de treball publicades en una cartellera. D’aquesta manera oferim a les persones desocupades un intenerari complert per la recerca activa de feina. Cal destacar la presència d´un tècnic que orientarà i donarà suport a la persona en procés de recerca de feina en tot el que faci falta.

 

20151029_121332[1]

 

Share This: