LA UiER, LA CAMBRA COMERÇ DE GIRONA I EL CLÚSTER DE MUNTANYA HAN SIGNAT UN CONVENI DE COL.LABORACIÓ

by / dijous, 22 juny 2017 / Published in General

El dimecres 21 de juny, a la seu de la UiER, LA UiER, LA CAMBRA COMERÇ I EL CLÚSTER DE MUNTANYA, s’hasignat, un conveni de col·laboració, per tal d’aprofitar les sinèrgies existents entre les tres associacions.

El Clúster Agroalimentari de Productes Típics de Muntanya és una associació, sense ànim de lucre, que va néixer d’un grup de 36 empreses productores del sector agroalimentari, a la comarca del Berguedà i té la vocació d’aglutinar tot el territori de Muntanya de Catalunya, que representa un 46 % de la superfície total de Catalunya.

La missió del Clúster de Muntanya consisteix en aportar avantatge competitiu a les seves empreses membre. Per aconseguir-ho té com a objectius principals, posicionar els productes típics de Muntanya i els seu servei com a referent de qualitat superior, i al mateix temps defensar una estructura de costos competitiva.

Amb aquest conveni, UiER i Cambra de Comerç de Girona pretenen fer costat a les empreses del nostre territori, el Ripollès, i oferir millor servei especialitzat a les empreses del sector agroalimentari, sumant massa crítica i potenciant la col·laboració entre patronals i organismes.

A la firma han estat presents, el President del Consell Comarcal del Berguedà, Sr. David Font, els Srs. Eudald Castells i Josep Pascal, President i Gerent respectivament de la UiER, el Sr. Joan Vilalta, Delegat de la Cambra de Girona al Ripollès i els Srs. Ignasi Guitart, Manel Rovira i Eduard Rovira, President, Director i Gerent respectivament del Clúster de Muntanya.

Share This:

Deixa un comentari

TOP