POLIGON INDUSTRIAL LLAUDET

by / divendres, 05 maig 2017 / Published in General

Benvolguts empresaris, com be sabeu la nostra entitat sempre ha estat al costat de generar activitat econòmica a la comarca i afavorir l’ocupació, últimament estem iniciant un procés conjuntament amb tots els ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal per tal d’atraure empreses, una de les coses que es va reclamar a l’administració per tal de poder generar activitat va ser la posada a disposició de sol industrial flexible, en aquest cas diferents municipis han aconseguit desencallar polígons que podien resoldre aquests problemes, un dels que mes hi ha treballat i ja te a disposició sòl industrial és Sant Joan de les Abadesses, per tant estem molt satisfets de poder-vos comunicar que fins al dia 19 de maig està obert el procés per adquirir naus o parcel·les en aquest polígon  estem segurs que hi podeu trobar aquella necessitat d’espai que necessiteu i que l’Ajuntament lluitarà per aconseguir aquelles condicions que necessiteu per fer la inversió

 

Adjuntem carta de l’alcalde dirigida a les empreses

 

Benvolgut / da,

 

Em dirigeixo a vostè per a informar-lo que les obres d’urbanització del sector industrial de Llaudet avancen a bon ritme. Es tracta d’una obra llargament esperada pel municipi de Sant Joan de les Abadesses, tant pel què significa recuperar una zona industrial en desús com perquè es posarà  en valor un sector econòmic, l’industrial, amb un enorme potencial d’atracció de teixit productiu i, en conseqüència, capaç de generar sinèrgies positives entre diferents empreses.

 

Precisament un dels propietaris del polígon, l’Institut Català del Sòl, ha posat a la venda a través d’un concurs públic les edificacions de la seva propietat. Podeu consultar les bases del concurs que regeix la venda d’aquestes parcel·les a la seva web.

 

Però a més, aquest sector industrial compte amb parcel·les de més de 2.500 m2 que també estan a la venda.

 

Convençuts que el polígon Industrial de Llaudet serà un dels pols industrials més importants de la Comarca del Ripollès, us informem de les oportunitats que es generen per a la vostra empresa per a adquirir sòl industrial en cas que aquesta es trobi en un procés de creixement o diversificació de la seva activitat.

 

Si vostè està interessat pot dirigir-se a l’ Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses al telèfon 972720100, extensió 1 o al correu electrònic:

alcaldia@santjoandelesabadesses.cat.

O a la UiER, 972703111 i al correu uier@uier.org

 

Atentament,

 

L’Alcalde,

Ramon Roqué i Riu

Sant Joan de les Abadesses, 18 d’abril de 2017

Share This:

Deixa un comentari

TOP