Acord Col·laboració UIER-ETALENTUM

by / dijous, 09 febrer 2017 / Published in Convenis, Notícies

etalentum                                    uier

 

 

UIER arriba a un Acord de Col·laboració amb Etalentum.

L’acord permetrà la prestació d’un nou servei de Selecció de Personal, als associats de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès.

 

Etalentum Selecció, empresa altament especialitzada en processos selecció de personal a tot l’estat, ha arribat a un Acord de Col·laboració amb la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès per la prestació dels Serveis de Selecció de Personal als associats de la Unió.

L’acord es ratificarà el proper dia 8 de Febrer  a les 17:00 hores, en un acte públic obert als mitjans de comunicació, el qual tindrà lloc a les oficines de la Unió. A l’acte hi assistiran el president de la UIER, Sr. Eudald Castells, el gerent de la UIER, Sr. Josep Pascal i l’administrador d’Etalentum, Sr David Boixader.

Segons Josep Pascal, Gerent i Secretari General de la Unió, “la organització, coneixement i tecnologia que ens aporta Etalentum, permetrà als nostres associats fer un salt qualitatiu en els seus processos de Selecció de Personal, així com atraure el millor talent a les seves organitzacions, alhora de gaudir d’importants avantatges en el preu d’aquest servei”.

 En les properes setmanes els Associats de la Unió rebran informació detallada dels serveis oferts per Etalentum.

 

 

 

Share This:

Deixa un comentari

TOP