×

uier twiter

Please fill all widget/element settings!

FORGOT YOUR DETAILS?

FORMACIÓ SUBVENCIONADA

CURSOS SUBVENCIONATS PER A PERSONES TREBALLADORES EN SITUACIÓ D'ATUR

La formació d’oferta té com a finalitat oferir a les persones treballadores, prioritàriament a les desocupades, una formació ajustada a les necessitats del mercat laboral i afavorir així la productivitat i competitivitat de les empreses així com la qualificació i la promoció de les persones treballadores de l’àmbit territorial català.

 

La formació dirigida a les persones treballadores en situació d'atur té l'objectiu  de garantir una oferta formativa diversa i suficient en el conjunt del territori, accessible a les persones potencialment candidates, i que respecti el principi d’equilibri territorial.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei Català de Col·locació, el Ministerio de Trabajo y Seguridad social i el Departament d'Empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya.

ÚLTIMS CURSOS PUBLICATS

CURS D' OFIMATICA

Ofimàtica

Mòdul Ofimàtica, Certificat de Professionalitat ADGG0208 Activitats Administratives en la Relació amb el Client Inici 15 de Febrer Sistemes operatius, recerca d’informació: internet/intranet i correo electrònic Aplicacions informàtiques i tractament de textos Aplicacions informàtiques de fulls de càlcul Aplicacions informàtiques de bases de dades relacionades Aplicacions informàtiques per presentacions: gràfiques d’informació   Total 190 hores.
ADGG0208
Activitats Administratives en la Relació amb el Client (ADGG0208) Ofimàtica 190 hores Tècniques de recepció i comunicació 90 hores Operacions administratives comercials 160 hores Grabació de dades 90 hores Gestió d’arxius 60 hores Anglès per la gestió administrativa i la relació amb el client 90 hores Pràctiques professionals 120 hores   Share This:

OPERACIÓ DE CARRETONS

OPERACIÓ DE CARRETONS Norma UNE 58451 Durada: 24 hores Totalment subvencionat! Objectius: Quan acabis el curs, seràs capaç de manegar i conduir diverses modalitats de carretons elevadors, sent conscient dels possibles riscos en base als equips utilitzats i l’espai de treball, així com de les mesures que garantiran la teva seguretat, la dels teus companys,
PROGRAMA FOAP 2017CURSOS PER PERSONES EN SITUACIÓ ATUR. TOTALMENT SUBVENCIONATS
Atenció Sociosanitaria a persones dependents en institucions socials Certificat de Professionalitat nivell 2 PROGRAMA FOAP 2017-2018 CURS PRIORITARI7AMENT PER A PERSONES TREBALLADORES  DESOCUPADES I PLACES LIMITADES PER A TREBALLADORS EN ACTIU. TOTALMENT SUBVENCIONAT Competència general: Atendre persones dependents en l’àmbit sociosanitari en la institució on es desenvolupi la seva actuació, aplicant les estratègies dissenyades per
formació continua

Formació Contínua

Formació Contínua Nova convocatòria de cursos 2017-2018 Cursos subvencionats per a persones treballadores i persones en situació d’atur. Inici Desembre 2017 Vine a inscriure’t!! Seguretat alimentària: manipulació i control d’aliments Operació de carretons Norma UNE 58451 Operació de carretons Norma UNE Renovació 58451 Tècniques de Paqueteria Posicionament Web SEO/SEM Xarxes Socials Comptabilitat Bàsica Comptabilitat Avançada
Tècniques de Paqueteria

Tècniques de paqueteria

Tècniques de paqueteria Embolica els millors regals! Realitzar qualsevol tipus de paquets, presentació de productes i elaboració de promocions. Conèixer les diverses tècniques de la paqueteria. Elements implicats en un envàs o paquet. Permetre l’aprenentatge dels materials i colors adients per a l’empaquetatge. Desenvolupar coneixements i habilitats per l’empaquetat i presentació del producte.    
CURS EXCEL. Nivell II 30 HORES 2 DIES SETMANA DE 18:00h A 22:00h Inclou examen per la Certificació MOS -MICROSOFT- Inici finals de maig Lloc impartició: UIER   Share This:

CURS POWERPOINT, EXCEL i WORD

CURS INFORMÀTICA CERTIFICACIÓ MOS MICROSOFT 2013 PowerPoint 35 hores Word nivell II 30 hores Excel nivell II 30 hores 2 dies a la semana Dates impartició. maig 2017 a setembre 2017 Totalment subvencionat Interessats podeu enviar mail a rocupacio@uier.org Share This:
TOP