×

uier twiter

Please fill all widget/element settings!

FORGOT YOUR DETAILS?

FORMACIÓ SUBVENCIONADA

CURSOS SUBVENCIONATS PER A PERSONES TREBALLADORES EN SITUACIÓ D'ATUR

La formació d’oferta té com a finalitat oferir a les persones treballadores, prioritàriament a les desocupades, una formació ajustada a les necessitats del mercat laboral i afavorir així la productivitat i competitivitat de les empreses així com la qualificació i la promoció de les persones treballadores de l’àmbit territorial català.

 

La formació dirigida a les persones treballadores en situació d'atur té l'objectiu  de garantir una oferta formativa diversa i suficient en el conjunt del territori, accessible a les persones potencialment candidates, i que respecti el principi d’equilibri territorial.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei Català de Col·locació, el Ministerio de Trabajo y Seguridad social i el Departament d'Empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya.

ÚLTIMS CURSOS PUBLICATS

CURS EXCEL. Nivell II 30 HORES 2 DIES SETMANA DE 18:00h A 22:00h Inclou examen per la Certificació MOS -MICROSOFT- Inici finals de maig Lloc impartició: UIER   Share This:

CURS POWERPOINT, EXCEL i WORD

CURS INFORMÀTICA CERTIFICACIÓ MOS MICROSOFT 2013 PowerPoint 35 hores Word nivell II 30 hores Excel nivell II 30 hores 2 dies a la semana Dates impartició. maig 2017 a setembre 2017 Totalment subvencionat Interessats podeu enviar mail a rocupacio@uier.org Share This:
Gestió de la prevenció de riscos laborals en petits negocis: normativa básica i gestió básica de la prevenció Inici 19 de juny i finalització 10 de juliol de 2017 Places limitades Subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya Horari: de dilluns a divendres de 9h a 13h   Share This:
CURSOS INFORMÀTICA CERTIFICACIÓ MICROSOFT 2013 Previsió impartició maig a setembre de 2017 35 hores PowerPoint 30 hores Word II 30 hores Excel II 70 hores Aplicacions Android 100 hores MCSA SQL Server 2012. Base de dades 100 hores Aplicacions de desenvolupament web Realització a Unió Intersectorial Empresarial Ripolles Share This:

CURS EMPRENEDORIA UIER MATI RIPOLL

Curs emprenedoria UIER Ripoll 120 hores Matins 9h 13h Projecte, pla viabilitat, pla negoci, màrqueting i posada en marxa de negoci Subvencionat per persones en situación atur Places limitades per persones treballadores Sortides professionals: gestor negoci, emprenedor, gerent petit negoci, assessor Titulació oficial acreditable Certificat Professional nivel 3 Share This:

CURS TASQUES ADMINISTRATIVES I VENDA

Contingut: tècniques de venda, gestió clients, pressupostos, albarans, factures, impostos aplicables, reclamacions, servei postvenda… Horari de 9h a 13h de dilluns a divendres 90 hores Titualció oficial acreditable     Share This:
30 Plus

30 Plus

30 Plus CONVOCATÒRIA TANCADA 30 Plus, és un programa innovador creat pel Servei Públic d’ocupació de Catalunya, i desenvolupat en el marc de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació. A través de les polítiques actives d’ocupació, es posa en marxa el programa 30 Plus, amb l’objectiu de la inserció laboral de persones en

CURS XARXES SOCIALS

CURS XARXES SOCIALS Sabies que la gestió de xarxes socials ocupen un lloc estratègic dins de l’àrea de màrqueting de les empreses? Inici 29 de març de 2017  fins 3 de maig de 2017 (tos els dimecres de 9h a 14h) TOTALMENT GRATUÏT Docent: Enric Bastardas Practitioner i màster en PNL, especialista en comunicació i personal
TOP