×

uier twiter

Please fill all widget/element settings!

FORGOT YOUR DETAILS?

FORMACIÓ PRIVADA

FORMACIÓ PRIVADA

La Unió Intersectorial d'empreses del Ripollès (UIER) us ofereix l’elaboració del pla formatiu de la vostra empresa així com l’adaptació dels nostres cursos a les vostres necessitats essent tots els cursos modulars, podent així reduir o ampliar els continguts segons les necessitats de la vostra empresa.

T’oferim una amplia varietat de cursos impartits per formadors especialitzats que engloben diferents àmbits de coneixement: Idiomes ,Vendes, Empresa, Tecnologies de la Informació i Comunicació, Sanitaris, Tècnics, etc.

Totes aquelles empreses que tinguin treballadors assalariats que cotitzin per formació professional disposaran d’un crèdit formatiu de caràcter anual per realitzar formació adreçada a aquests treballadors.

La Unió Intersectorial d'empreses del Ripollès (UIER), com a entitat organitzadora, podrà informar a l’empresa sobre el crèdit formatiu disponible prèvia sol·licitud  mitjançant l’autorització signada del contracte d’adhesió.

ÚLTIMS CURSOS PUBLICATS

CURS OPERADOR CARRETONS

CURS OPERADOR CARRETONS GRATUÏT 15 HORES Dies 10,11,18,19 I 25 D’ABRIL DE 2017 Horari: 15:30h a 18:30h Share This:

XARXES SOCIALS I POSICIONAMENT WEB

Inici el 7  de setembre curs de 10 hores de durada. Bonificable per la Fundació Tripartita para la formació en l’ocupació Preus especials per aturats i treballadors.   Share This:

Curs OPERADOR DE PONT GRUA

Dies 30 de novembre i 1 de desembre Horari de 16 a 19h Duració 6h Lloc Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès Preu 55€ Preu desocupats/ades 41€ (cal aportar document DARDO vigent) Places disponibles 10 Continguts Gruistes-estibadores. Enganxall i eslingat de càrregues. Eslingues planes de banda tèxtil de fibra sintètica. Cables metàl•lics. Cadenes. Eslingues i aparells.

Curs NOVA NORMA ISO 9001:2015

Dies 24 de novembre i 1 de desembre Horari de 15 a 19h Duració 8h Lloc Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès Preu 80€ Preu desocupats/ades 60€ (cal aportar document DARDO vigent) Places disponibles 10 Continguts Presentació de la Norma ISO 9001:2015 Enfocament i característiques principals de la Norma ISO 9001:2015 Relació dels canvis més significatius
TOP